Vanzari si cumparari auto Bacau

Vanzari si cumparari auto Bacau

Vanzari si cumparari auto, autoturisme, autoutilitare si SUV-uri in Bucuresti si in judetul Bacau. Fabricate dupa 2005, suna acum la 0733850800. Vanzari si cumparari auto rapid, acte gratuite, cel mai bun pret, deplasare la domiciliul, evaluare gratuita.

Pentru vanzari si cumparari auto, mergeti la un birou de redactat acte auto si faceti contract vanzare/cumparare cu vanzatorul. In momentul in care se semneaza contractul trebuie sa primiti si banii. Dupa ce ati primit banii scrieti pe spatele talonului unde exista o rubrica speciala „instrainat catre…”. scrieti numele cumparatorului, data si semnatura. Dupa ce scrieti ii puteti inmana cumparatorului toate actele masinii precum si cheile masinii.

Cu o copie dupa fiecare act al masinii plus fisa de inmatriculare care o sa vi se radacteze tot la biroul de acte auto mergeti la taxe si impozite, unde sunteti arondat si veti scoate masina de la impozit. Se aplicata o stampila pe fisa de inmatriculare si vi se va da si un certificat fiscal. Fisa de inmatriculare si certificatul fiscal trebuie sa ajunga la cumparator.

Vanzari si cumparari auto Bacau

Modele de autoturisme

BMW – Vanzari si cumparari masini BMW (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

AUDI – Vanzari si cumparari masini AUDI (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

MERCEDES – Vanzari si cumparari masini MERCEDES (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

VOLKSWAGEN – Vanzari si cumparari masini VOLKSWAGEN (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

FORD – Vanzari si cumparari masini FORD (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

ASTON MARTIN – Vanzari si cumparari masini ASTON MARTIN fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

PORSCHE – Vanzari si cumparari masini PORSCHE fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

Alte Modele - Vanzari si cumparari auto Bacau

OPEL – Vanzari si cumparari masini OPEL (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

PEUGEOT – Vanzari si cumparari masini PEUGEOT (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

CHRYSLER – Vanzari si cumparari casini CHRYSLER fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

CHEVROLET – Vanzari si cumparari masini CHEVROLET (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

CITROEN – Vanzari si cumparari masini CITROEN (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

Firma noastra intelege ca fiecare autoturism rulat este unic. Fiecare din noi, in momentul in care isi vinde masina, este atasat emotional de aceasta si tendinta de a trece cateodata peste unele defecte este foarte normala.
Cu toate acestea, preturile oferite de catre echipa de achizitii a companiei noastre sunt preturi reale, ce reflecta adevarata stare a masinii. Echipa noastra va face o inspectie detaliata a masinii, pentru a intelege care este starea generala a masinii. Pe baza acesteia, va va oferi un pret corect.